dijous, 26 de juny del 2008

Últims dies exposició Núria Garcia


Des del Museu us recordem que aquest cap de setmana són els últims dies de l'exposició de l'artista local Núria Garcia. Convidem a tots aquells que encara no l'han vist a que s'apropin al Museu per gaudir de l'experiència. Amb tot, el cicle "ART afí. La finestra indiscreta" no s'acaba aquí; el proper divendres 4 de juny tindrà lloc la inauguració de l'artista Albert Gusi.

Visita Associació de Dones de Castellbisbal CADA


El passat 5 de juny també vam rebre la visita de l'associació CADA. En aquesta visita, van poder descobrir i recordar el passat agrícola de Castellbisbal. Per part del Museu vam aprendre molt de la visita i varem passar una bona tarda recordant la història del poble. Des del Museu volem agrair a les visistants que van participar en la jornada i esperem repetir l'experiència.

Visites Llar Amistat


Durant els dies 2, 3, 5, 6 i 11 de juny des del Museu vam gaudir de la visita de les LLars Amistat Chesire. Els visitants van poder gaudir del Museu i descobrir el passat agrícola de Castellbisbal. Va ser una gran experiència tant per ells com per nosaltres des del Museu, oferint-lo com un espai obert a tothom. Esperem repetir l'experiència de col·laborar amb les Llars Amistat Chesire i divulgar encara més la història del nostre poble.